• English
  • Nederlands
  • Deutsch
Maan Orakel

 

 

Datum: 23 maart 2016
Begintijd: 20.00
Eindtijd: 22.00
Locatie: Sundancer in Zwijndrecht
Prijs: EUR 20,00

 

 

 

 

"Het antwoord op deze vraag weten alleen de Goden", wordt er vaak gezegd. Maar heb je daadwerkelijk wel eens je vragen aan hen gesteld? Heb je je dit altijd al eens willen doen? Dan krijg je nu de gelegenheid!

Door Ina Custers van Bergen

 

Het Maanorakel is een evenement waarbij de Maangodin wordt opgeroepen. Als zij verschijnt, deelt ze haar kracht, liefde en wijsheid met ons. Via de oeroude methode van het Mysterie-ritueel wordt de Maangodin opgeroepen. Hiervoor wordt de ruimte in een tijdelijke tempel verandert. Via van geleide visualisaties kom je in een imaginaire werkelijkheid terecht. Dan verschijnt de Maangodin! Zij gaat antwoorden geven op de vragen die voor haar zijn neergelegd.
 

Het was alsof ik een sprookje terecht kwam, maar toen bleek het allemaal écht te zijn! Het ritueel was betoverend, de sfeer hartverwarmend, de ervaring was een complete verrassing. De antwoorden kwamen op een manier die ik nog nooit eerder had ervaren. Niet alleen tijdens de avond zelf, maar ook in de dagen na het ritueel kreeg ik onverwachte betekenisvolle dromen en plotselinge inzichten werden aan mij geopenbaard. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk is, en dat ík dit zou kunnen ervaren!

Robin van Gelderen

Op deze avond krijgt iedereen de gelegenheid om antwoorden op levensvragen te krijgen. Je kunt tot 24 uur van tevoren je belangrijke vragen, samen met een korte omschrijving naar Ina mailen, vergezeld van een pasfoto. Op de avond zelf worden de vragen anoniem aan de Maangodin voorgelegd en  zullen de antwoorden worden doorgegeven.

Aarzel niet en meld je gelijk aan: op 22 Februari is het volle maan. We komen dan om 20.00 uur bij elkaar bij Sundancer, Stationsweg 43 in Zwijndrecht.

 

Zaal open vanaf 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Einde + 22.00 uur
Entree € 20,00.

Aanmelding en vraag doormailen:  info@templeofstarlight.nl.

 
Shopping cart
View your shopping cart.
Social