• English
  • Nederlands
  • Deutsch
Valentijn Ritueel

Valentijnsdag  is een wereldwijd  feest. Het wordt niet alleen gevierd als uitdrukking van de romantische liefde maar ook van de  Hoofse Liefde; de pure liefde die er tussen geliefden, ouders en kinderen en in vriendschappen kan ontstaan.

Valentijnsdag is een lentefeest en er wordt gezegd dat vanaf deze dag de planten en bloemen weer beginnen met bloeien en dat elke vogel op deze dag zijn partner zoekt.

De God van het feest is de god Cupido, ook wel bekend als Eros, die met zijn pijlen de harten doorboord en de liefde doet ontvlammen. Geliefden sturen elkaar symbolen van Valentijn toe zoals harten, duiven en Cupido’s met de bedoeling het hart van de ander te openen. Ouders worden geëerd, en kinderen getrakteerd op snoepgoed.

Ter ere van de liefde organiseren wij een ritueel om de magie van Valentijn nog krachtiger te maken. Tijdens het Valentijn Ritueel krijg je de gelegenheid om jezelf opnieuw te verbinden met de diepte van jouw liefde. Het is een avond van compassie en vergeving, van hernieuwing van beloften, van de heling van verwondingen veroorzaakt door de liefde, en niet te vergeten de liefde voor je Zelf. Verbind jezelf opnieuw en bewust met de diepte van je liefde. Herken en vindt ware liefde. Kom en maak deel uit van deze magische en betoverende avond, waarop de liefde begint, groeit en tot volle rijpheid komt temidden van de miraculeuze kracht en pure schoonheid van het Valentijns Ritueel.

Entrée:  € 15,00
Datum: 15 februari 2017
Locatie: Western Mystery School, Kleiweg 14 – 16 Rotterdam
Tijd: deur open vanaf 19.00 uur. Start 19.30 tot ongeveer 22.00 uur

Het aantal tickets is beperkt, dus wacht niet te lang om je in te schrijven via facebook of email info@templeofstarlight.nl

 
Shopping cart
View your shopping cart.
Social